Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2012 12:59 - 3 важни неща, които трябва да знаете, преди да наемете квартира във Варна
Автор: kvartirivarna Категория: Бизнес   
Прочетен: 1273 Коментари: 0 Гласове:
1



Наемането на квартира е процес, през който голяма част от гражданите на Варна минават. Важно е да се обърнете към агенция за недвижими имоти, когато наемате апартамент, защото това може да ви спести много време и неприятности в бъдеще. В тази статия ще ви дадем няколко основни насоки, за да бъдете по-подготвени, когато избирате квартири Варна:


  1. Определете си бюджет: Важно е да имате фиксиран бюджет при избора на квартира и да уведомите агенцията, за да може консултанта да ви насочи правилно и да подбере подходящи оферти, които се вписват в изискванията ви.

  2. Изберете район: когато търсите квартира, или желаете да закупите апартаменти Варна, трябва първо да направите проучване и да се насочите към подходящите райони,за да можете да вземете решение бързо, когато се появи правилния имот на пазара. Чайка, Левски, Бриз и района на Спортна зала обикновено са сред най-предпочитаните Варненски квартали, заради близостта си до морската градина, плажа и центъра на града.

  3. Подгответе се финансово: Когато наемате квартира във Варна, при подписване на договор за наем, задължително трябва да разполагате с два наема и половина. Важно е да сте подготвени, защото в противен случай ако нямате финансова готовност и намерите подходящ имот, това може да възпрепятства сключването на сделка. Задължитено трябва да можете да платите наема за първия месец, който ще ползвате имота, освен това трябва да заплатите и депозит (стандартно в размер на един месечен наем), който служи като гаранция за нанесени щети или установени липси или неплатени сметки. Депозитът се възстановява при вашето напускане. Заедно с дължимия наем и депозит, трябва да заплатите и комисион на агенцията в размер на половин месечен наем.

 

Това са трите основни насоки, които можем да ви дадем при избора на имоти Варна. Надяваме се да сме ви били полезни.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kvartirivarna
Категория: Бизнес
Прочетен: 28791
Постинги: 3
Коментари: 1
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930